Äntligen är vår nya CFO på plats!

CFO_Jon Gustafsson.jpg

Jon kommer närmast från Dentsply Sirona där han i rollen som Head of Finance Global Sales ansvarat för resultaträkningen för alla dotterbolag i koncernen. Utöver ett närmast nördigt intresse för tabeller och siffror brinner Jon för att se människor och företag utvecklas och nå sin fulla potential. Vi bad Jon berätta lite om sig själv och varför han valt att jobba på Visiba Care. 

 

Hej Jon, vem är du?

Hej! Jag är en målinriktad ekonom med stort intresse för sport, drivs av utmaningar och försöker ha en positiv inställning till det mesta. När jag inte jobbar tillbringar jag större delen av min tid med familjen och fixar med vårt nyköpta hus. Om utrymme funnits hade jag dock gärna lagt mer tid på golfbanan – mitt mål är att någon gång sänka mig under 10 i handicap. Ett tufft mål när man inte spelar så ofta, men jag är väldigt nära och hoppas lyckas under de kommande åren.

Varför har du valt att jobba på Visiba Care?

Efter flera år inom samma företag kom jag till en punkt då jag var redo att söka nya utmaningar, och när tjänsten som CFO på Visiba Care dök upp kändes det helt rätt. Det som lockade var framför allt att det är ett ungt företag i en stark tillväxtfas och att det finns stora möjligheter att påverka – inte bara bolagets utveckling, utan också människors hälsa och samhället i stort. 

Vad kommer du fokusera på framöver?

Privat kommer mycket handla om att få färdigt huset och hinna umgås med familjen. På jobbet vill jag framför allt bidra med mycket energi och utmana mig själv att ta vara på de nya möjligheter som ges när man byter företag. I min roll som CFO på Visiba Care kommer jag under den närmaste tiden fokusera på att stötta vår CEO Johan och skapa förståelse för hur vi ska ta bolaget till nästa nivå. Vi befinner oss ju just nu i en extremt spännande fas och jag ser verkligen fram emot att få vara med på den här resan! Avslutningsvis vill jag också hinna träna för mitt återkommande kvartalsmål i löpning – Amundön Runt (5 km) under 21 minuter.

 

Join us

Already working at Visiba Care?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@visibacare.com
  • Albin Forslund
  • Anastacia Simonchik
  • Andreas Astlind
  • Andreas Larsson
  • Anna-Lena Kärrstrand
  • Carl Åstholm
  • Cornelia Broqvist
  • David Magnusson
  • Elin Almroth
  • Emil Nordling
Teamtailor

Career site by Teamtailor