facebook tracking

Vi vill presentera en av våra stjärnor i produktteamet - Anastacia Simonchik!

                                                   anastacia.jpg

Med många bollar i luften och ett enormt driv för att göra sjukvården smartare för både patienter och vårdgivare ser vi fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med dig!  


Hej Anastacia! Vad arbetar du med på Visiba Care?

Jag är en del av Visiba Cares produktteam och min roll är att utveckla Visibas framtida produkter och marknader. Just nu leder jag ett projekt där vi bygger en AI-baserad lösning för både patient och vårdgivare, så kallad “Carebot”. 

Kan du berätta lite om din bakgrund?
Jag kommer närmast från ett IT-konsultbolag som heter Cybercom där jag hjälpte stora och små bolag med digitalisering. Bolagen var både svenska som internationella där vi arbetade med bland annat framtagning av nya digitala produkter och tjänster, smart tillverkning och självkörande fordon. Jag har en bakgrund i projektledning och entreprenörskap där jag har några Startup-produktutvecklingsprojekt själv. Jag har även varit en del av ett forskningsteam inom affärsmodellinnovation. Jag kom till Sverige för snart sju år sedan för mina masterstudier i innovationsutveckling som var en fortsättning på min kandidatutbildning i Vitryssland. Förutom Sverige, har jag bott i Grekland, Kina och USA, allt sammanlagt i nästan ett och ett halvt år.

Varför tycker du att Visiba Care är en bra arbetsplats?

Jag tycker om Visiba Care för att det är ett spännande sammanhang som bolaget verkar i, där vi skapar lösningar som verkligen gör skillnad för människor. Jag blir inspirerad av att vi tillsammans letar efter nya sätt att skapa nytta med teknologier. För att nå mål så måste alla dra åt samma riktning och det känns som att det är vad vi gör på Visiba Care. Jag tycker att jag på Visiba Care får väldigt mycket stöd från mina kollegor, med en gemensam effort där alla team hjälps åt för att göra framsteg. Det är väldigt spännande att arbetet är dynamiskt och att vi har mycket frihet. Det är också ett väldigt bra sammanhang för individen att ta klivet fram i sin egen utveckling och att man får möjlighet att skapa sig en egen uppfattning om hur man tror att saker ska utföras, och vad man kan bidra med kopplat till sina egna styrkor.

Vad kommer du att fokusera på de närmsta 6 månaderna?

Under de närmsta 6 månaderna kommer jag jobba hårt med den första releasen av Carebot. Och så ska jag fokusera på att bli den bästa kollegan jag kan vara och att bli en naturlig del av Visibafamiljen. Jag kommer även sträva efter att hela tiden förbättra våra sätt att skapa den bästa produkten. På ett personligt plan kommer jag satsa på att försöka lära mig att älska löpning, delvis med hjälp från kollegor. 

Already working at Visiba Care?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@visibacare.com
  • Albin Forslund
  • Anastacia Simonchik
  • Andreas Astlind
  • Andreas Larsson
  • Anna-Lena Kärrstrand
  • Aparajita Sengupta
  • Carl Åstholm
  • Cornelia Broqvist
  • Elin Almroth
  • Emil Nordling
Teamtailor

Career site by Teamtailor